Afbeelding

Pieken voor Stichting Tante Lenie

Algemeen 152 keer gelezen
MOLENHOEK – In de wielen voor Stichting Tante Lenie. Wielerfanaten en ondernemers Harrie van Schilt (Unicum Adviesgroep) en Frank Janssen (FinaVisie BV) fietsen op 4 juli de bergtocht La Marmotte. De twee zien het als uitdaging de tocht te volbrengen èn geld in te zamelen voor de Stichting, met hart voor gezinnen met een langdurig of ernstig ziek kind.

De sportievelingen zijn momenteel volop in voorbereiding. “Daarbij rekenen wij op steun van sponsors. Wij fietsen voor Stichting Tante Lenie en we gaan er vanuit dat onze sympathisanten deze uitdaging belonen met een gulle gift aan dat goede doel”, zegt de 46-jarige Frank Janssen enthousiast.

[image=86109]

Om die belofte gestand te doen wordt al vanaf november wekelijks getraind. “We hebben er inmiddels zo’n duizend trainingskilometers op zitten. En we krijgen er nog de nodige voor de wielen. We fietsen de 100.000 Klimrit, Limburgs Mooiste en de Ronde van Vlaanderen”, zegt Harrie van Schilt (48).
Alle voorbereidingen richten zich op zaterdag 4 juli. De helden verschijnen, samen met 7.000 andere sportievelingen aan de start van de monstertocht over de toppen van Alpenreuzen zoals Col du Glandon, le Telegraphe, de Col du Galibier en Alpe d’Huez. “De tocht is 175 km lang en we moeten z’n 5.000 hoogtemeters overwinnen. Mensen die ons op voorhand willen steunen kunnen een donatie storten op rekeningnummer 18.74.37.629 van Stichting Tante Lenie”, nodigt Harrie van Schilt uit.
Voor informatie: www.stichtingtantelenie.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant