Flamingo’s dames even vleugellam

Sport 33 keer gelezen
GENNEP – In een drukke en sfeervolle sporthal ging zaterdag de competitiewedstrijd Flamingo’s Dames 1 – Havoc D1 van start door een daverende opslag van de goedgemutste Maxi van de Week Prins Maarten 1. Helaas mocht de gezellige aanwezigheid van zijne dorstluchtige hoogheid, zijn prinses Birgit en de raad van Elf van Bombakkes niet baten. De Gennepsen verloren met 1-3.

[image=86376]

Flamingo’s startte gespannen in stond snel op 4 punten achterstand. Het Twentse spel klopte op alle fronten en de gasten dwongen Flamingo’s door hun goede verdediging en aanval in een underdogpositie. De Roze Vogelvrouwen werden vleugellam geslagen en bleken in de verste verte niet in staat de aanval te trotseren. Met 18-25 werd de eerste set dan ook kansloos verloren. In de tweede set kon Flamingo’s het goede spel van Havoc nog wel enigszins bijbenen. Na een discutabele beslissing van de scheidsrechter bij 23-23 ging de setwinst met 23-25 naar Havoc. Ook de derde set werd door de koplopers gewonnen; 19-25. De Twentse honger was daarmee gestild. De koploper was ging schim meer van de ploeg uit de eerste drie sets en liet zich met 25-10 afserveren. Ondanks dit 1-3 verlies blijft Flamingo’s op een 3e plaats op de ranglijst staan, alhoewel de achterstand op de beide koplopers langzaam groeit.