Afbeelding

JVC Cuijk voor drie punten naar LONGA

Voetbal 56 keer gelezen
CUIJK - Uiteraard moet JVC Cuijk zondag bij hekkensluiter LONGA drie punten pakken. Het zou dan de tweede zege op rij betekenen voor de Cuijkenaren.

[image=86634]
Foto: www.peterkuijpers.nl

Eindelijk liet JVC afgelopen zondag in de tweede helft tegen Baronie (2-0) weer eens zien dat men nog voor elkaar kan knokken. Kwaliteiten zijn er genoeg voorhanden en die komen dan vanzelf bovendrijven. Trainer Willems koos in de eerste helft duidelijk voor de spelers met het meeste karakter, de balafpakkers, de mannen van de balans. Dat pakte redelijk uit maar de komst van rasvoetballer Randy Hofmeijer bleek na de pauze toch net de finishing touch te betekenen. Het is altijd zoeken wat dat betreft naar de juiste mix.

De trainer moet deze week ook beslissen wie de geblesseerde doelman Joris van der Cammen (spierscheuring) gaat vervangen. Zowel Remco Loeffen als Gerwin Noy zijn wat dat betreft nog in de race. Mourad Mamaar mag overigens ook weer licht trainen maar gezien zijn eerdere spierproblemen is men extreem voorzichtig met hem.

JVC bewees zichzelf een goede dienst door van Baronie te winnen, de wereld ziet er ineens anders uit. Plotseling kan er weer naar boven worden gekeken. Willems: " We moeten eerst maar eens een goede serie neerzetten. Kampioen worden is geen must voor ons dit jaar, wel willen we graag meedoen. Ik denk dat Gemert en EVV zondag ook blij met ons waren."

Programma voor zondag:

14:30 Deurne - SV Venray
14:30 UNA - SV Meerssen
14:30 EVV - Papendrecht
14:30 OJC ROSMALEN - Schijndel/Bol Accountants
14:30 Gemert - DESK
14:30 LONGA - JVC Cuijk
14:30 Baronie - Dijkse Boys

[image=86253]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant