Afbeelding

JVC Cuijk ontvangt Dijkse Boys

Voetbal 56 keer gelezen
CUIJK - Aanstaande zondag kunnen de voetballiefhebbers in Cuijk en omstreken zich weer eens verheugen op een aantrekkelijk affiche. De plaatselijke helden JVC ontvangen namelijk het attractieve Dijkse Boys dat zich keurig in de subtop heeft geklasseerd.

Door: Willy Rooyakkers

[image=90463]
Foto: Peter Kuijpers

Een leuk maar ook belangrijk duel voor beide teams want winst betekent dat er nog van alles mogelijk is terwijl een nederlaag een gang richting grijze middenmoot zal inleiden. JVC moet het doen zonder de geschorsten Nick Paymans en Dennis Schouten terwijl Danny van Raay kampt met een lichte blessure. Trainer Willie Willems beslist vrijdag na de training wie de geblesseerde Joris van der Cammen onder de lat zal vervangen. Remco Loeffen en Gerwin Noy zijn wat dat betreft nog allebei in de race.

Maas
Zowel Dijkse Boys als JVC Cuijk zijn de laatste tijd druk bezig geweest, en nog steeds, met het vormen van de selectie voor volgend jaar. Naast spelers heeft JVC ook een nieuwe verzorger weten te strikken in de persoon van Jan Maas. Maas is al meer dan tien jaar in dienst van De Treffers en kreeg landelijke bekendheid toen hij in deze hoedanigheid jaren geleden een doelpoging van Jack de Gier wist te verijdelen. De Treffers speelde toen een bekerduel bij NEC en bleef knap overeind totdat Schijndelaar De Gier de 2-1 leek te hebben binnengetikt. Maas, achter het doel teruglopend vanwege een behandeling, dacht daar anders over en hield met de waterzak in de hand de bal tegen. Later scoorde NEC toch nog de 2-1. Een uniek moment in de vaderlandse voetbalgeschiedenis.

Programma voor zondag 1 maart
14:30 LONGA - Gemert
14:30 DESK - OJC ROSMALEN
14:30 Schijndel/Bol Accountants - EVV
14:30 Papendrecht - UNA
14:30 SV Meerssen - Deurne
14:30 SV Venray - Baronie
14:30 JVC Cuijk - Dijkse Boys

Stand:
[image=90464]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant