Olympia niet langs Sparta

Voetbal 81 keer gelezen
BOXMEER - De wedstrijd Olympia ’18 – Sparta ’18 verdiende geen winnaar maar kreeg er uiteindelijk wel een. Spartaan Mark Peeters kon in de 79e minuut geheel vrijgelaten de 0–1 scoren en de bezoekers uit Sevenum gaven daarna de voorsprong niet meer uit handen.

[image=93336]

In de eerste helft was de wedstrijd nog alleszins redelijk met kansen voor beide ploegen. Sevenummer Jan Mertens schrok van de hem geboden kans in de 16e minuut en schoot oog in oog met doelman Nils Schraven de bal veel te zacht in om het Schraven lastig te maken. Olympia werd gevaarlijk via Tom Strik en Lamel El Boazzati met de blauwhemden scoorden niet. Ook Spartaan Erik Minten schoot niet met scherp.
De tweede helft was een stuk minder aantrekkelijk met kansjes voor Spartaan Jan Mertens, een kopbal van Olympiaan Tom Albers en een naast geschoten bal van Mark Sommers uit een pass op maat van Jamel el Boazzati. Bij een gevecht om de bal langs de zijlijn kwam deze via een Sparta-speler bij de vrijstaande Mark Peeters die Nils Schraven verschalkte. Omdat er verder niet gescoord werd, kroonde Peeters zich tot matchwinner.