Activia hoopt op P/D-duels

Sport 88 keer gelezen
SINT ANTHONIS – Opnieuw incasseerden de Sint-Tunnisse tweede-divisie volleybalsters van Activia een onverwachte nederlaag, dit maal in en tegen Velden. Met inmiddels tien punten achterstand op koploper Tornado Geesteren en nog drie wedstrijden te gaan is een kampioenschap uit zicht geraakt. Een tweede plaats met recht op P/D-wedstrijden is nu het hoogst haalbare.

[image=93351]

De dames van Activia hadden nogal wat moeite met de beperkte ruimte achter het veld. In de eerste set werd maar liefst vier keer een voetfout gemaakt bij de opslag zodat de servicedruk bij Activia beduidend lager was dan normaal. De set ging met 25-21 verloren. In de tweede set liep Activia steeds achter de feiten aan en vcerloor met 25-21. In de derde set speelde Activia vrijuit en wist een 15-22 voorsprong op te bouwen. Door slordige foutjes van de Activia dames kon VC Velden weer aansluiten tot 20-21.
De set werd uiteindelijk met 21-25 door Activia gewonnen. Gesteund door hetb thuispubliek pakte VC Velden de vierde set met 25-18