Afbeelding

JVC Cuijk weg uit de gevarenzone

Voetbal 59 keer gelezen
CUIJK - Eindelijk wist JVC Cuijk weer eens een lekkere winstpartij te boeken. Op eigen veld wonnen de Cuijkenaren zondagmiddag met 4-0 van SV Meerssen en hoeven daarom voorlopig niet meer naar onderen te kijken. Hofmeijer, Van Putten, Akankan en Evans zorgden voor de goals.

[image=86634]
Foto: Peter Kuijpers

Eindelijk zag de selectie van JVC er voor dit duel weer enigszins op sterkte uit. Trainer Willems kon dan ook een sterk elftal de wei insturen en zelfs nog spelers als Mamaar en Kuijpers op de bank houden. Al na een minuut of vijf was het raak toen Ethmond Henriquez op links doorkwam en zijn lage voorzet bij de eerste paal door Randy Hofmeijer met links in het dak van het doel werd geschoten: 1-0. De tweede JVC-goal was eigenlijk een copie van de eerste alleen was het nu Frits van Putten, weer eens in de basis, die al glijdend wist te scoren: 2-0. Het werd nog makkelijker voor JVC toen Michael Ramaekers van Meerssen zich 'vergat' en de scheidsrechter een duw gaf. De aanvaller was daarvoor aan het bakkeleien met Van Putten en deed toen dus iets doms waardoor de scheidsrechter niets anders kon doen dan een rode kaart trekken. JVC speelde dus een gewonnen wedstrijd en freewheelde naar een hogere uitslag.

Knappe reflex
Na een vrije trap van Hofmeijer, na de pauze, was het Nick Paymans die al schampend leek te scoren maar de Limburgse doelman kon met een knappe reflex alsnog redden. Vervolgens was het echter Mike Evans die vanaf een meter afstand de 3-0 kon binnenknikken. De 4-0 kwam op naam van Ferdy Akankan die na een voorzet van Evans fraai binnenkopte. JVC Cuijk lijkt daarmee dus definitief uit de gevarenzone en kan weer omhoog kijken.

Van de Cammen, Paymans, Van Putten, D. van Raaij, M. Eveleens, Van Mourik, Schouten (77. Kuijpers), Hofmeijer, Evans, Akankan (75. Mamaar), Henriquez

Stand hoofdklasse-B
OJC ROSMALEN - EVV 0-2
Gemert - UNA 3-0
LONGA - Deurne 1-1
DESK - Baronie 1-6
Schijndel/Bol Ac. - Dijkse Boys 1-1
Papendrecht - SV Venray 1-0
JVC Cuijk - SV Meerssen 4-0

[image=94442]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant