Afbeelding

Sponsoring UDI'19/Beter Bed dames 1 krijgt vervolg

Algemeen 52 keer gelezen
Nadat het eerste damesteam van voetbalvereniging UDI'19/Beter Bed een aantal weken geleden al in het nieuw werd gestoken door VOVU/Metaalbewerking, is het enthousiasme over het damesvoetbal nu ook naar anderen overgeslagen. John van de Burgt heeft zich namelijk bereid gevonden om een aloude traditie in ere te herstellen. Zoals het bij vele sportverenigingen en zelfs bij het eerste elftal van UDI'19/Beter Bed al de gewoonte is, wordt bij dit voetbalteam nu ook wekelijks de ‘Woman of the Match’ verkozen.

John van de Burgt komt uit een echte voetbalfamilie, want niet alleen hebben verschillende broers van hem in het eerste van UDI'19 gespeeld, maar ook wordt de kantine al zo'n 40 jaar door de familie van de Burgt beheerd. John helpt daarbij mee achter de bar en draagt hij ook een keer in de week zorg voor de uitreiking van de materialen en ballen op trainingsavonden. Daarnaast is hij subsponsor van UDI 12.

En nu heeft hij dus samen met de begeleidingsstaf van Dames 1 het idee opgevat om wekelijks een vijftal consumptiebonnen uit te reiken aan degene die door de eigen medespelers en trainers is verkozen tot de ‘Vrouw van de Wedstrijd’, of tewel "The Woman of the Match".

Inmiddels zijn er al een behoorlijk aantal bonnen uitgereikt en draagt ook John zijn steentje bij aan de toename van het enthousiasme over het hedendaagse damesvoetbal. We mogen dan ook zeggen dat het niet alleen steeds belangrijker wordt, maar ook dat de interesse erover en het plezier ervan een steeds groter deel uitmaakt van de voetbalvereniging UDI'19/Beter Bed.
Wij willen John van de Burgt dan ook erg bedanken en hopen dat ook hij bij kan dragen aan nog meer succes voor de nabije toekomst.

Op de bijgaande foto is John van de Burgt afgebeeld samen met een groot gedeelte van de spelersgroep van UDI'19/Beter Bed dames 1.
[image=96009]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant