Afbeelding

Olympia pijnlijk onderuit

Sport 44 keer gelezen
BOXMEER – De rol van Olympia’18 in de huidige competitie lijkt uitgespeeld. De ploeg van trainer Dick Regeling verloor het uitduel tegen directe concurrent (om een plaats in de nacompetitie) Stormvogels met 3-1 en heeft het lot niet meer in eigen hand.

[image=96777]

Daar zag hat op sportpark ’t eindpunt in Siebengewald lange tijd niet naar uit. Met een 1-1 stand (Niels de Bruijn zette Stormvogels op voorsprong, en snel zorgde Bram Cornelissen voor de gelijkmaker) op driekwart van de speeltijd waanden de Olympianen zich met een tweede plaats in de nacompetitie.
Weifelend optreden van de Boxmeerse defensie stelde Siebengewalder Niels de Bruijn in staat ‘de Vogels’ opnieuw aan de leiding te helpen. Olympia kreeg in de 90e minuut gelegenheid langszij te komen maar de strafschop (na een overtreding op Tom Strik) werd door Bobo Tubic gemist. Keeper Jaap Janssen stopte de slappe inzet. De 3-1 door Ferry Wijnhoven was extra zout in de Boxmeerse wonden. Met nog een wedstrijd (tegen Hapse Boys) te gaan is Olympia’18 afhankelijk van de resultaten van de concurrenten
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant