VIP kavel UDI E2

  •   keer gelezen

Bij de kerstveiling van december 2008 is er door een ouder van een speler van de E2 de kavel “VIP wedstrijd voor een jeugdteam” gekocht. Zaterdag jl. (25/4) was de dag waarop deze kavel verzilverd ging worden. De E2 speelde om 10:30 uur een wedstrijd tegen Hapse Boys E1. Voorafgaand aan deze wedstrijd werden alle ouders ontvangen door het jeugdbestuur in de bestuurskamer. Hierbij werden zij getrakteerd op koffie met gebak.

Rond 10:25 gingen we richting het hoofdveld waar de kinderen van de E2 en Hapse Boys klaarstonden om het veld te betreden. Ze mochten onder leiding van scheidsrechter Wouter Linders en 2 vlaggers vanuit het jeugdbestuur en muziek (eye of the tiger en het UDI lied) het veld op als heuse professionals.
[image=96770]
Toen ze jongens allemaal netjes op een rij bij de middellijn stonden werd door de omroeper alle namen omgeroepen en konden de kinderen zich kenbaar maken.
Daarna begon de spannende wedstrijd die uiteindelijk verdiend door Hapse Boys werd afgesloten.

De spelers van de E2 kregen na afloop nog een snoepzak en wat extra ranja. Ook werd er aan Hapse Boys nog een snoepzak overhandigd. Het jeugdbestuur wil de leiders ( Rob en Frank) en de sponsor bedanken voor hun inzet in deze.
[image=96769]

Meer berichten