SSS’18 nog steeds in competitie

Sport 185 keer gelezen
OVERLOON – SSS’18, dit seizoen debutant in de tweede klasse, is nog steeds in de race voor promotie naar de eerste klasse. Het eerste nacompetitieduel tegen Heerlen eindigde in 2–2. Daar zag het na een half uur spelen niet naar uit want op dat moment leidde Heerlen terecht met 0 – 1.

[image=97792]

Het eerste half uur was Heerlen de duidelijk beter voetballende ploeg. Via vlotte combinaties hadden de gasten het meeste balbezit, overigens zonder echt gevaarlijk te worden. Het doelpunt in de 9de minuut was het gevolg van een communicatiestoring aan Loonse zijde, waarvan Heerlenaar Danny Grooten dankbaar profiteerde: 0-1. Niet groots spelend maar wel harstochtelijk knokkend kwam SSS terug in de strijd. Kansen waren er voor Wout en Rob Janssen maar het duurde tot de tweede helft voordat SSS tegenscoorde. Vlak na de twee werd doelman Smeets uiteindelijk gepasseerd door Rob Janssen. Voor 400 toeschouwers werd SSS gevaarlijker. In de 81e minuut schoot Teun van Bree SSS op voorsprong. Daarvan profiteerde de Loonsde ploeg niet langfelend optreden werrd de Loonse defensie fataal en weer strafte Danny Grooten de fout af: 2-2.
Zondag gaat SSS’18 op herhaling uit in en tegen Heerlen.