Jeugdkamp Boemerang biedt vakanties

  •   keer gelezen
CUIJK - Stichting Jeugdkamp Boemerang houdt dit jaar voor de elfde maal het zomerkamp. Kinderen uit gezinnen waar het thuis even niet meezit wordt een onbezorgde de vakantie geboden.

Dit jaar slaat Stichting De Boemerang de tenten van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus in de regio op.

[image=98167]

Allerlei oorzaken kunnen er toe leiden dat kinderen in de verdrukking komen. Denk daarbij aan een ziekte van een van ouders, de financiële situatie en sociale problemen. Deze zaken waarmee mensen niet graag te koop lopen staan een welkome ontspanning zoals een vakantie in de weg. Voor gezinnen en kinderen die geplaagd worden door dergelijke problemen springt De Boemerang graag in de bres. Ook in 2009 biedt de stichting met een gouden hart weer een vakantie voor een groepvan 30 tot 35 kinderen in de leeftijd van 10 of 11 jaar uit de groepen 6 en 7 van de basisschool. Leden van Scouting Cuijk zorgen voor de begeleiding van het kamp/
Er zijn aan dit kamp geen kosten verbonden, maar er zijn wel een paar voorwaarden. Het kind moet echt niet in de gelegenheid zijn een fijne schoolvakantie te hebben. Het kind heeft niet eerder aan het Jeugdkamp deelgenomen en per gezin mag maar één kind worden aangemeld. Om uw kind aan te melden neemt u contact op met de Interne Begeleider of het Hoofd van de Basisschool van uw kind in het land van Cuijk of de kop van Noord-Limburg.
Meer berichten