Afbeelding

Maamar en Evans weg bij JVC Cuijk

Voetbal 47 keer gelezen
CUIJK - Mourad Maamar en Mike Evans hebben van JVC Cuijk te horen gekregen dat hun contract alsnog niet wordt verlengd. Dit werd afgelopen weekend aan de twee spelers medegedeeld.

[image=98372]
Foto: Peter Kuijpers

Het bericht komt als een verrassing want beide spelers leken ook volgend jaar in Cuijk te spelen. Mourad Maamar: "Ja, dat dacht ik ook. Ze verwijten me officieel dat ik niet goed gecommuniceerd heb richting de medische staf. Ik heb twee keer een spierblessure gehad en daarna kreeg ik een harde tik op mijn enkel die meteen dik werd. Ik dacht er toen lang uit te liggen maar plotseling herstelde die enkel sneller. In het belang van het team gaf ik aan toch weer te willen spelen, omdat de blessure alsnog meeviel, ik heb het idee dat ze dit verkeerd geinterpreteerd hebben."

Teleurgesteld
De 24-jarige Maamar zegt nu in een lastig parket te zitten. "Ik ben heel teleurgesteld want we zitten nu kort voor het einde van de overschrijvingstermijn en de meeste clubs hebben hun selectie reeds rond. Ik snap nog steeds niet wat ik verkeerd heb gedaan bij JVC, ik ben echt geen lastige jongen, dat kun je iedereen vragen."

Mike Evans en JVC hebben afgesproken geen commentaar op de kwestie te willen geven. De Cuijkenaren willen ook niets zeggen over het geval met Maamar. "Wij zeggen hier liever niets over", aldus een woordvoerder.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant