Afbeelding

Voetbalmarathon bij Excellent

Sport 40 keer gelezen
OPLOO - Na het uitbundige muziekfestijn en het heerlijke jeugdkamp heeft de jubileumcommissie van Excellent de smaak helemaal te pakken. En wordt alles voorbereid voor de voetbalmarathon, die in het weekend na Pinksteren plaats vindt. Maar liefst 30 uur wordt er non-stop achtereen gevoetbald op het Domein.

[image=99426]

Het wordt een mega-voetbalestafette waarbij alle actieve voetballers van Excellent – van mini F tot veteranen – de schoenen onderbinden. In de nachtelijke uren zal het voetbalspektakel door het kunstlicht ongetwijfeld een bijzondere dimensie krijgen. Wie de voetballers in actie wil zien kan zelfs onderuitzakken op een kleine tribune.
De voetbalmarathon wordt op zaterdag 6 juni om 13.30 uur geopend, het sluitstuk bestaat uit wedstrijden van Excellent 1 tegen de oud-kampioenen (1974, 2001, 2005) en tegen een All Starts team, met o.a. Frans van den Boomen, Rob Zegers, Chris van Duijnhoven en Thomas Hendriks. Zondag 7 juni om 20.00 uur is de afsluiting.
Op de slotdag, zondag 7 juni, is het sportpark voor de gelegenheid omgedoopt tot Vliegbasis het Domein. Vanaf ‘s morgens 9.00 uur tot ’s avonds 21.00 uur zal Swanenberg Heli Services maar liefst 35 rondvluchten maken, met telkens twee passagiers aan boord. Het hoofdveld is de opstijg- en landingsplaats voor de helikopter. De tickets zijn nagenoeg allemaal verkocht. Wie nog mee wil, kan bij de Spar in Oploo informeren naar de laatste tickets.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant