Afbeelding

Jochen Miller en Nick & Simon op Maaskade

Algemeen 53 keer gelezen
De onlangs gerenoveerde Maaskade staat in het weekeinde van Cuijk Keigoed twee dagen lang in het teken van Theatric Beats Out-door. Anders dan in andere jaren wordt het dance-event (op zaterdag 13 juni) voor het eerst gevolgd door een Nederlandstalig muziekfestiviteit. Dat sluit, op zondag 14 juni, direct aan Cuijk Keigoed.

Vanwege het nieuwe outdoor-concept vindt Theatric Beats ditmaal plaats vlak voor de zomer. Daarnaast krijgt Theatric Beats meer festivalsfeer omdat het buiten wordt georganiseerd. “De Schouwburg was een geweldige locatie voor de laatste twee edities, maar gezien de nieuwe opzet niet langer groot genoeg”, legt Ruud Kremers van de organisatie de reden van het nieuwe concept uit. “De Maaskade is na de verbouwing geschikt als evenementenpodium, en biedt ons veel meer mogelijkheden. De prachtige roestwanden langs de kant vormen een heerlijke setting voor een dance-event.”

Gratis kaarten
Wil je kans maken op gratis kaarten? Sms call me beats naar 3010 € 0,90 per sms.

Theatric Beats Dance
Dance-liefhebbers kunnen op zaterdag 13 juni van 13.00 uur tot middernacht terecht op de Maaskade om los te gaan op de beats van grote namen als Erick E, Sidney Samson, Hardwell, Jochen Miller en de Cuijkse DJ’s Skitzofrenix, Be Charm’D en Silvian Nanarjain. “Een fantastische line-up. Bij dance-liefhebbers zijn deze maar ook de overige DJ’s zeer bekend. Ze draaien ook op alle grote dancefeesten in Nederland en het buitenland”, vertelt Kremers.

Theatric Beats Dutch
De podiumbezetting voor Theatric Beats Dutch is even zo indrukwekkend met behalve Nick & Simon en Rene Schuurmans ook Jacques Herb, Judith, Bennie Solo, Peggy Mays, de Nijmeegse Hazes en Sugar Lee Hooper (look-a-like). Het Nederlandstalige feest duurt van 16.00 tot 22.00 uur.

Toegankelijk festival
Ruud Kremers is zich ervan bewust dat beide muziekstijlen die ten gehore worden gebracht op de Maaskade haaks op elkaar staan. “Maar dat maakt dit festival qua formule juist uniek. Theatric Beats wordt met ingang van dit jaar een zeer toegankelijk muziekfestival, waar liefheb-bers van beide muziekstromingen terecht kunnen.”

Kaarten en info
Voor meer informatie zie www.theatricbeats.nl en http://theatricbeats.hyves.nl.
Kaarten voor Theatric Beats Dance kosten in de voorrverkoop 15 euro. Aan de kassa op zaterdag 17,50 euro. Entreebewijzen voor Theatric Beats Dutch kosten in de voorverkoop 12,50. Aan de kassa op zondag 15 euro. Op zondag zijn kinderen onder de acht jaar gratis welkom, mits zij begeleid worden door een volwassene.

[image=101606]

Dance-event.
Liefhebbers van dance verheugen zich op de fantastische line-up (foto:Arjan van Cadsand).

[image=101609]

Publiekstrekkers. Nick & Simon vormen een van de topacts op Theatric Beats Dutch.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant