Afbeelding

Gevraagd: de fraaiste heggenroutes

Algemeen 87 keer gelezen
BOXMEER - Wie regelmatig door het Maasheggengebied fietst of er wandelt kent de fraaie plekjes en de mooiste routes. De projectorganisatie Gehegd aan Maasheggen wil graag in contact komen met fietsers en wandelaars die kunnen helpen bij het samenstellen van een routekaart met de meest bijzondere tochten.

Dit voorjaar brengt de projectorganisatie Gehegd aan Maasheggen de mooiste fiets- en wandelroutes in het Maasheggengebied in kaart. Dit unieke gebied strekt zich uit van Maashees tot St. Agatha en heeft vele gezichten. Het is een mooi gebied waar de regio trots op is. Om te komen tot de mooiste routes worden frequente bezoekers van het gebied opgeroepen een bijdrage te leveren aan de folder.

[image=103707]

Wandelaars en fietsers worden gevraagd hun mooiste foto’s van de Maasheggen op te sturen. De foto’s kunnen worden gemaild naar info@gehegdaanmaasheggen.nl. De fraaiste exemplaren worden, uiteraard met naamsvermelding, geplaatst in de folder.
Daarnaast wordt iedereen opgeroepen zijn of haar favoriete routes kenbaar te maken door ze in te tekenen op een kaart. De kaart van het Maasheggengebied is beschikbaar op de site www.gehegdaanmaasheggen.nl en kan na intekening van de route worden gestuurd naar Gehegd aan Maasheggen, p/a Postbus 103, 6590 AC Gennep.
De inzenders worden medio juni uitgenodigd een persoonlijke toelichting te komen geven. De mooiste foto’s en routes worden bijeengebracht in een routekaart voor het Maasheggengebied. Het streven is om deze kaart nog voor de aanvang van de zomervakantie te presenteren. Deze is straks op vele plaatsen in en buiten het Maasheggengebied verkrijbaar.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant