Werk aan klooster Zijtaart start in januari

  •   keer gelezen
ZIJTAART – De werkzaamheden aan het klooster in Zijtaart kunnen in januari starten. Dat geeft wethouder Riny van Rinsum aan. “De bezwaarprocedure is voorbij en de aannemer staat te trappelen om te beginnen!”

[image=123416]

Enkele weken geleden werd al duidelijk dat Wijnen Bouwgroep uit Someren tekent voor de bouwkundige werken; Immens Installatietechniek uit Sint Michielsgestel neemt de werktuigbouwkundige zaken voor zijn rekening en Van Dijnsen Installatiewerken uit Breda verzorgt de elektrotechnische werken.
De gemeente kreeg wel nog een bezwaar binnen van de heer Timmers, die in de Past. Clercxstraat woont: die vreest dat de speelplaats voor de basisschoolonderbouw te veel geluidsoverlast gaat veroorzaken. “Het is een redelijk ingesloten situatie”, verwoordt Van Rinsum het bezwaar, “en de heer Timmers verwacht overlast. Wij hebben hem geadviseerd in overleg te gaan met de school om te kijken of de speelvoorziening ergens anders kan komen. Overigens verwachten wij dat geluidsoverlast nauwelijks aan de orde is.”
Meer berichten