Afbeelding

Lintje voor ruitersportman Jan Verhoeven

Algemeen 112 keer gelezen
EERDE – In het clubgebouw van Ruitervereniging Eerde aan de Schoolhuisweg in Eerde is dinsdagavond de heer Jan Verhoeven uit Sint-Oedenrode onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

[image=123385]

Jan Verhoeven bekleedt sinds 1977 diverse functies bij Ruitervereniging Eerde. Zo was hij tot 2005 commandant van de 4-8-tallen voor pony’s en paarden. Als commandant was hij verantwoordelijk voor de samenstelling van de teams, training en begeleiding van de wedstrijden. Daarnaast was hij instructeur, bestuurslid en adviseur. Vandaag de dag neemt hij het secretariaat Paarden voor zijn rekening. Hij houdt de wedstrijdformulieren bij, bezoekt regiovergaderingen en notuleert. Verhoeven verricht bovendien nog allerlei hand- en spandiensten, zoals sponsorwerving, inschrijving voor wedstrijden, mede-organisatie van concoursen in Eerde en onderhoud van het terrein van de vereniging.
Omdat Verhoeven in Sint-Oedenrode woont, kreeg hij de bijbehorende versierselen opgespeld door Burgemeester Maas van Sint-Oedenrode.

[image=123384]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant