Afbeelding

Lintje voor drie brandweerlieden

Algemeen 190 keer gelezen
BOXMEER – Bij hun afscheid als lid van de Vrijwillige Brandweer Boxmeer werden zaterdag drie brandweermannen onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De onderscheidingen werden in de brandweerkazerne in Boxmeer uitgereikt door burgemeester Karel van Soest van de gemeente Boxmeer.

[image=123272]

Lintjesdragers
Bert Smulders (55) uit Boxmeer, één van de drie nieuwe lintjesdragers, is vanaf 1981 lid van de vrijwillige brandweer van Boxmeer. Hij was hoofdbrandwacht en instructeur en oefenleider bij het bedenken en uitzetten van oefeningen.
Zijn collega Uli Longerich (51) uit Oeffelt is sinds 1984 lid van de vrijwillige brandweer van Oeffelt, die later opging in die van Boxmeer. Sinds 1993 was hij bevelvoerder. Verder was hij instructeur, monteur adem-luchtdrukapparatuur en lid van het managementteam van de gemeentebrandweer.
Wim Lichteveld (55) uit Boxmeer is vanaf 1976 lid van de vrijwillige brandweer van Boxmeer. Hij was hoofdbrandwacht. Vanaf 1982 was hij penningmeester van de brandweerpersoneelsvereniging ‘De kalme gasten’.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant