Afbeelding

Volop plezier bij het pietenvoetbal

Algemeen 61 keer gelezen
Het was zondag 29 november een gezellige drukte in Volkel. Vele kinderen waren naar sporthal De Wervel gekomen om gezellig te gaan voetballen bij het Pietenvoetbal.

Met veel plezier kwamen alle kinderen binnen. Sommigen een beetje gespannen en dat was ook niet voor niks: Sinterklaas had namelijk voor een leuke verrassing gezorgd door zeven zwarte pieten naar Volkel te sturen. Voor aanvang van het voetbalevenement dachten de pieten nog dat ze goed konden voetballen, maar al snel bleek dat alle F-jes over meer talent beschikten. Daardoor moesten deze pieten wel allerlei trucjes uithalen om zo min mogelijk doelpunten tegen te krijgen.
[image=120423]
Tijdens het programma was er door de pieten natuurlijk voor een drankje en iets lekkers om te snoepen gezorgd. Sommige kinderen hadden gezorgd voor een mooi knutselwerkje. Hartstikke leuk! De mooiste zijn beloond met een heuse beker. Inmiddels zijn deze mooie tekeningen door de pieten bij Sinterklaas afgeleverd. Bij het naar huis gaan hadden de pieten nog een kleine verrassing in petto: alle voetballers kregen een cadeautje en wat pepernoten.

Het was dus een hele leuke dag. Wij willen alle kinderen bedanken voor hun aanwezigheid. Natuurlijk willen wij ook de zwarte pieten bedanken die in deze drukke dagen toch tijd konden maken om lekker een potje mee te voetballen. Ook niets dan hulde voor de overige medewerkers die hebben geholpen. Al met al een geslaagde voetbaldag!

Groetjes de Jeugd Activiteiten Commissie

Ps. Kijk in het fotoboek op de UDI website (www.udi19.nl) voor leuke sfeerfoto’s!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant