Afbeelding

JVC moet thuis DESK verslaan

Voetbal 31 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk ontvangt komend weekend DESK en moet weer gaan winnen. Eigenlijk moeten de Cuijkenaren een begin maken van een hopelijk succesvolle serie wedstrijden. De laatste weken zijn er namelijk nogal wat punten gemorst.

[image=108118]
Foto: Peter Kuijpers

Gelukkig gaf het vertoonde spel in het duel van vorige week bij UNA (1-1) genoeg reden tot positieve aanknopingspunten. JVC was de betere ploeg maar speelde soms te omzichtig om tot echte grote kansen te komen. Het team van trainer Willems miste ook nog eens met Daniel Voigt, Rik van Griensven, Joep Sijbers en Rob van Raaij belangrijke spelers.

Eerstgenoemde drie voetballers kunnen normaal gezien tegen DESK weer op het formulier worden gezet. De tegenstander uit Kaatsheuvel acteert wisselvallig tot nu toe maar is altijd in staat om een stuntje te verzorgen. JVC is dus gewaarschuwd maar moet eigenlijk écht winnen om de doelstelling, plaatsing voor de topklasse, niet uit het vizier te zien verdwijnen. Het seizoen is nog jong maar een fijne zege zou wel lekker zijn. Vorig seizoen won JVC op eigen veld nog met liefst 6-1 van DESK.

[image=118833]

15-11-09
Udi'19/Beter Bed - Gemert -
Baronie - SV Meerssen -
Dijkse Boys - UNA -
JVC Cuijk - DESK -
OJC Rosmalen - Papendrecht -
OSS '20 - EVV -
Schijndel - SV Venraij -
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant