Juliana Mill klopt mak Olympia'18

Sport 51 keer gelezen
MILL/BOXMEER - Door een dikverdiende overwinning op een vooral voor rust onthutsend zwak Olympia’18 heeft Juliana de punten in eigen huis gehouden. De Millse ploeg zegevierde verdiend met 3-1.

[image=118132]

Olympia had het duidelijk niet in Mill. De ploeg van trainer Dick Regeling opereerde in het eerste bedrijf alsof het een rustdag genoot. De Boxmerenaren dankten hun keeper Tom Bens en vrouwe Fortuna dat het na drie kwartier ploeteren slechts tegen een 2-1 achterstand aan keek. Toch was de goalie na een kwartier kansloos toen jeugdspeler Camiel van Geenen een vrije trap van Dennis Barten fraai inkopte en Juliana op voorsprong bracht. Op slag van rust legde Barten opnieuw uit een vrije trap de bal op het hoofd van Ruud Relou, die keeper Bens voor de tweede maal klopte: 2-0. Nog voor de pauze bracht Bobo Tubic de spanning ogenschijnlijk terug en passeerde Juliana-keeper Antonides. Wat energieker betrad Olympia’18 na rust de Millse arena maar het was Juliana dat de baas bleef. De thuisploeg liep via Martijn Langenhuizen uit na 3-1 en gaf die voorsprong nuiet meer prijs.