Ongelukkige nederlaag Milsbeek

Sport 61 keer gelezen
MILSBEEK - In de wedstrijd tegen Berghem Sport was duidelijk te zien dat de komst van de nieuwe trainer Willy van Bindsbergen uit Babberich de ploeg weer vertrouwen heeft gegeven. Desondanks verloren de strijdlustige hekkensluiters met 1-2.

Vanaf de aftrap speelde Milsbeek beter georganiseerd als in de voorgaande wedstrijden en knokte ook voor elke bal. Die strijdwijze leverde Milsbeek in de 5e minuut de eerste kleine kans op voor Daan Creemers doch zijn inzet ging hoog over het doel. Dom balverlies werd door Berghem-spits Duijf afgestraft: 0-1. De verdiende gelijkmaker viel in de 42e minuut toen verdediger Danny Hendriks scoorde na een mooie individuele actie van Bas Thijssen. Ook na rust begon Milsbeek erg sterk maar verzuimde rond het uur de leiding te nemen. In de tegenaanval scoorden de gasten wel via Van den Heuvel, die profiteerde omdat Milsbeekse verdedigers de bal niet konden wegwerken: 1-2. Ook na deze treffer probeerde Milsbeek met man en macht de gelijkmaker te forceren. Dit had wel tot gevolg dat doelman Ronald van de Broek regelmatig handelend op moest treden bij enkele grote kansen voor Berghem Sport. Het bleef echter bij een bittere 1-2 nederlaag voor het geplaagde Milsbeek.