JVC Cuijk blijft middenmoter

Voetbal 43 keer gelezen
CUIJK – Het schijnt JVC Cuijk maar niet te lukken om de plannen in daden om te zetten. Gisteravond in eigen huis kwamen de elf van Willie Willems niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

[image=111577]

Matthias van Zanten kopte de Cuijkenaren op 1-0, maar Tom van Bergen bracht de bezoekers na rust op gelijke hoogte door een corner achter de vertwijfeld graaiende Cuijkse doelman te schieten. Bob Crooy gaf de Noord-Limburgers zelfs een voorsprong. Ferdy Akankan voorkwam vijf minuten voor tijd een zege voor Venray met een benutte pingel vanaf de witte kalkstip. De strafschop werd gegeven omdat de naar voren gedirigeerde Danny van Raaij was gehaakt door de keeper. De Cuijkenaren zien de doelstelling: Topklasse, steeds verder weg glijden. De situatie is nog niet hopeloos, maar een paar overwinningen zouden dit ideaal beter in beeld brengen. Wellicht zondag in Zeelst bij UNA.

Blessure
Overigens was de 2-2 uitslag terecht te noemen. Opvallend was de opstelling van JVC waarin een plaats was ingeruimd voor Robby van Raaij die lange tijd langs de kant had gestaan vanwege een beenbreuk. Na zeventig moest hij er weer uit omdat zijn been weer was geraakt. Even was er weer angst voor een nieuwe breuk maar in het ziekenhuis bleek gelukkig dat het bot nog heel was. Matthias van Zanten speelde in de dekking op Freek Thoone maar het was vooral aan de linkerkant dat Hlimi constant over de zwemmende Dennis Schouten heenwalste.
JVC was daarom veel aan het zoeken naar de juiste balans en kon niet echt domineren.

Van der Cammen, D. van Raaij, Van Zanten, Paymans, Zegers, R. van Raaij (70. Hofmeijer), Schouten, Ririhena, El Allachi, Sijbers (65. Akankan), Meeuwsen (70. Van de Heijden)