Afbeelding

Er brandt weer licht in Grave

Centrum 54 keer gelezen
GRAVE - Het heeft de nodige commotie gekost, maar uiteindelijk zal de feestverlichting in de Graafse binnenstad dit jaar tóch branden. Even zag het er naar uit dat het afgelopen zou zijn met de verlichting.

Ondernemersvereniging Graveon was het beu dat sommige winkeliers gratis meeliften met diegenen die wél betalen voor het feestlicht, bovendien was de gemeente van plan de financiële steun in te trekken. Een overleg tussen alle betrokken partijen leverde ‘een verhelderend resultaat’; én, evenals vorig jaar, weer licht in de Graafse straten op.
Volgens Graveon-vice-voorzitter Jacques Leurs dragen alle partijen hun steentje nu bij waardoor de feestverlichting kan branden. “In januari gaan we weer rond de tafel zitten om het definitief te gaan regelen. Het kan goedkoper, bijvoorbeeld als de gemeente zelf de verlichting op zou hangen en dat niet laat doen door een commercieel bedrijf. Daarnaast moeten we in Grave eens kijken of een reclamebelasting, een pot waar alle ondernemers verplicht iets in storten, mogelijk is.”

[image=117802]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant