Afbeelding

Stones en Blues voor Tante Lenie

Muziek 74 keer gelezen
MOOK - Covers van the Rolling Stones en bluesklinken op zaterdag 31 oktober voor Stichting Tante Lenie. In de Mookse café vof De Poort treden Heart of Stone en Where’s Johnny op voor het goede doel.

Jan en Anita van café De Poort werken graag mee aan het initiatief dat Pierre Verhasselt (Heart of Stone) en Alex van Gelder van Where’s Johnny (Blue Monday) voor de stichting met een gouden hart voor gezinnen met een chronisch of ernstig ziek kind. De beide formaties bezorgen liefhebbers een avond vol rock en blues, de uitbaters van De Poort dragen de entreeopbrengst af aan stichting Tante Lenie.

[image=116404]

Tot de betere Rolling Stones coverbands wordt ook Heart of Stone gerekend. De acht bandleden stralen het plezier van het muziek maken uit. Tijdens een optreden laat Heart of Stone het Stones-repertoire de revue passeren, van Ruby Tuesday tot Angie en van Wild Horses tot Brown Sugar.
Bij ontstentenis van enkele vaste leden laat bluesformatie Blue Monday zich voor de gelegenheid omdopen tot Where’s Johnny. De bluesmuzikanten zijn door talloze optredens in binnen- en buitenland door de wol geverfd. Ook op de benefiet voor Tante Lenie klinken nummers van onder andere Guy Forsyth, Tommy Castro en ZZ Top.
Benefietavond voor Stichting Tante Lenie met Heart of Stone en Where’s Johnny in café VOF De Poort, Rijksweg 121 Mook. Zaterdag 31 oktober, aanvang 21.00 uur. Zaal open 20.00 uur. Entree 7,50. Info: www.vofdepoort.nl, telefoon, 024-6961492.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant