Keeper Bardoel weerstaat Juliana

Voetbal 297 keer gelezen
MILL - Ook de derde uitwedstrijd van Juliana leverde geen punten op. In een wedstrijd met twee gezichten wist Estria de punten in huis te houden waarbij aangetekend dient worden dat vrouwe Fortuna de thuisploeg erg goed gezind was. De uitblinkende Escharense keeper Paul Bardoel gaf de doorslag.

[image=116123]

Juliana ging op sportpark Kranenhof mat van start. Een inzet van Estriaan Martijn Mulder strandde nog op de paal maar even later, in de 18e minuut, openden de gastheren de score. Frank Peters rondde een puike voorzet af. Juliana had geen antwoord op de ach-terstand en zag Estria via Martijn Mulder na een half uur verder weglopen: 2-0.

[image=116124]

Voor rust waren de Millenaren dicht bij de 2-1 maar keeper Paul Bardoel redde bekwaam. Na de thee deelde Juliana de lakens uit en liet Estria alle hoeken van het veld. Een Escharense speler bleef echter overeind. Doelman Bardoel groeide uit tot de grote uitblinker en hield Estria in zijn eentje overeind. Een keer capituleerde de Es-charense goalie toen Martijn Langenhuysen scoorde. Verder dan die ene tegentreffer liet Bardoel het niet komen en zorgde er voor dat Juliana in het zand beet.