Afbeelding

Regelmatige zege JVC Cuijk

Voetbal 48 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk deed wat het doen moest door op eigen veld met 2-0 te winnen van Papendrecht. Achmed El Allachi was in een ongewoon productieve bui door beide treffers voor zijn rekening te nemen. De Cuijkenaren nestelen zich weer in de kopgroep van de Hoofdklasse B.

[image=116088]

Op de uiteindelijke winst viel helemaal niets af te dingen maar omdat JVC na de pauze lange tijd verzuimde om de wedstrijd te beslissen kwam Papendrecht toch nog een paar keer gevaarlijk door. De bezoekers gooiden een flinke portie opportunisme in de strijd, gokten op de afvallende bal, en zorgden voor wat onrust. De zege kwam echter nooit echt in gevaar voor JVC dat was begonnen zonder Danny van Raaij in de basis. Trainer Willie Willems had gekozen voor een centrum met Daniel Voigt en Rik van Griensven terwijl Dennis Schouten op het middenveld Randy Hofmeijer en Rob Zegers mocht assisteren. Levi van der Heijden zat op de bank ten faveure van Wesley Meeuwsen.

[image=116090]

Sterker JVC Cuijk

De eerste helft was duidelijk voor JVC dat de bezoekers met de rug tegen de muur zette. Nadat Schouten al de paal had geraakt en Wesley Meeuwsen van dichtbij over schoot was het na een half uur spelen raak toen Joep Sijbers een steekbal verzond op de diepgaande Achmed El Allachi die onder de keeper door wist te scoren: 1-0. Meer dan verdiend voor een dominerend JVC.

[image=116089]

Ook na de pauze drongen de gastheren aanvankelijk aan maar naarmate de bevrijdende tweede goal steeds langer uitbleef ging Papendrecht geloven in een stuntje. Het sein werd gezet, mede onder impulsen van een fysiek sterke invaller, op lange ballen richting strafschopgebied en af en toe werd het toch een beetje hectisch. Na een misverstand tussen keeper Van der Cammen en linksachter Van Zanten leken de bezoekers zelfs de gelijkmaker te kunnen produceren maar dat lot bleef JVC bespaard. Vlak voor tijd zorgde El Allachi met een fraai schot via de binnenkant van de paal voor de definitieve genadeklap: 2-0.

Van der Cammen, Van Mourik, Voigt, Van Griensven, Van Zanten, Hofmeijer, Zegers, Schouten (87. D. van Raaij), El Allachi, Sijbers (66. Van der Heijden), Meeuwsen

[image=116098]

Uitslagen:
Dijkse Boys - Baronie 1-1
JVC Cuijk - Papendrecht 2-0
sv O.S.S. 1920/Verbruggen - SV Meerssen 1-3
UDI'19/Beter Bed - SV Venray 2-1
Gemert - UNA 1-2
EVV - DESK - Afg
OJC ROSMALEN - Schijndel/VITAM Catering
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant