Afbeelding

50 jaar volleybal in Odiliapeel, 30 jaar volleybal in Venhorst

Algemeen 115 keer gelezen
Odiliapeel – Volleybalvereniging Terraveen Forzato combinatie viert dit jaar twee jubilea. De vereniging uit Odiliapeel viert dat het 50 jarige bestaan van Terraveen en het 30 jarige bestaan van Forzato. Beide verenigingen fuseerden 9 jaar geleden, maar willen dit feest niet aan zich voorbij laten gaan.
In het weekend van 24 en 25 oktober vinden de feestactiviteiten plaats in Gemeenschapshuis Terra Victa in Odiliapeel. Eerder dit jaar was er een reünie voor alle leden en oud-leden van de vereniging. In de middag van 24 oktober is er een officiële receptie. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden aan sponsoren, andere verenigingen en ieder wie wil om felicitaties over te brengen aan de vereniging. De overige activiteiten zijn uitsluitend bedoeld voor leden en sponsoren. Zo is er een heuse feestavond en zijn er verschillende activiteiten voor de jeugd, zoals het spectaculaire bossabal.
Op initiatief van Forzato uit Venhorst vonden vanaf 1998 een aantal gesprekken plaats tussen de besturen van beide verenigingen om een fusie aan te gaan. Het bleek voor Forzato steeds moeilijker om de teams volledig te bezetten, met name door een gebrek aan opvolging vanuit de jeugd. Terraveen beschikte van oudsher over een sterke jeugdafdeling. Een fusie met de vereniging uit Odiliapeel lag dus voor de hand. Tijdens een vergadering op 14 september 2000 bekrachtigden leden de fusie. Vanaf dat moment draagt de club de naam VC Terraveen Forzato Combinatie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant