Olympia'18 rukt op naar tweede plaats

Voetbal 55 keer gelezen
BOXMEER – Na de 2-0 zege op Hapse Boys bezet Olympia’18 de tweede plaats in klasse 4G. In een duel met twee gezichten wees de ploeg van trainer Regeling de Boys terug.

[image=115740]

Voor de pauze had Haps Boys de betere kansen maar was het Olympia’18 dat de voorsprong nam. Voordat gastheer Olympia een wapenfeit aan de dag legde waren de bezoekers al meer dan eens kansrijk voor het Boxmeerse doel verschenen. Liet hij een kans na ruim een half uur spelen nog liggen, in de 38e minuut bracht Tom Strik de Boxmerenaren op 1-0.
Hapse Boys leek het kruit in de eerste helft volledig te hebben verschoten en werd na de pauze niet meer gevaarlijk. Herhaaldelijk moet keeper Koen Giesbers zijn kunnen tonen bij Boxmeerse kansen voor Tom Strik, Jesse Borst en Bas Eijsing. In de 79e mnuut stelde Olympia de overwinning veilig. Na een breedtepass van Bas Eijsing bepaalde Job Verheijen de eindstand op 2-0.