Afbeelding

Balans bij topper SSS'18 - HVCH

Voetbal 44 keer gelezen
OVERLOON - Voor de tweede week op rij speelde SSS’18 een wedstrijd tegen een ploeg uit de top van 2H. Deze keer was men uiterst tevreden met het doelpuntloze gelijkspel tegen HVCH uit Heesch. Dit was achteraf het maximaal haalbare voor SSS’18.

Voor ruim 400 toeschouwers en onder de goede leiding van scheidsrechter Boot uit Schaijk probeerden beide elftallen vooral niet te verliezen, waardoor er voorzichtig gespeeld werd en risico’s zo veel mogelijk werden uitgesloten.

[image=115739]

Het veldspel van HVCH was beter en men vond elkaar makkelijker. Het duurde tot de 36ste minuut voor er gevaar ontstond voor het Overloon doel. Pas in de 42ste minuut kreeg SSS’18 de eerste echte kans van de wedstrijd, maar Wout Janssen zocht het doel te hoog en de bal ging over. De tweede helft had veel overeenkomsten met de eerste. HVCH probeerde voetballend kansen te creëeren en SSS’18 moest veel werk verzetten om dit te voorkomen. De HVCH doelman had een bijzonder rustige middag maar moest in de 85ste minuut toch gestrekt na een goed schot van Wout Janssen. Uiteindelijk waren de Overloners het meest tevreden met deze uitslag.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant