Afbeelding

Oktoberfest op Ottersumse kermis

Algemeen 107 keer gelezen
OTTERSUM - Traditioneel is het weekend van de eerste zondag na 2 oktober gereserveerd voor de Otersumse kermis. Ook dit jaar slaan horecaondernemers Paul Smits (De Pub) en John Hendriks (‘t Swaantje) de handen ineen en hebben hun zalen weer gekoppeld, waardoor het feest weer plaatsvindt achter één deur.

[image=115523]

De opwarmer voor de kermis is op vrijdag 2 oktober in café ‘t Swaantje. Lokale dj’s nemen plaats achter de draaitafel terwijl muzikanten Gerbrand Hermsen en Geert Weijers hen optreden verzorgen. Kermisgangers hebben op zaterdag 4 oktober keus uit twee mogelijkheden. Wordt het top 40-formatie Impact of kies je toch voor Booming Beatz met Dj’s van de Matrixx in Nijmegen? “Een keer entree betalen voor twee zeer uiteenlopende muziekstijlen. Dat kan alleen op de Ottersumse kermis”, aldus Paul Smits. Op zondagmiddag bijt Dj Mario om 15.00 uur het spits af in het café. Bij goed gaat het terras open. Aansluitend geeft Bamm, de kermisband bij uitstek, een wervelend optreden in de zaal.

Oktoberfest
‘Oktoberfest’in Ottersum? Jawel, op kermismaandag verkeert Ottersum in oktobersferen. Nieuw op deze middag is ook de dansmiddag voor ouderen, die verhuist van de dinsdag naar de maandag. Ook het orkest is nieuw. De Laotbloeiers zorgen voor de juiste muziek bij de dansen als de polka, wals en de veleta. Vroeg in de avond brandt dan het Oktoberfest los, met dj’s Hans en Hans en de Venlose feestband Damazooeë. “Drie dagen kermis zoals kermis moet zijn; met een programma voor jong en oud”, besluiten horecondernemers Paul Smits en John Hendriks. Voor meer info: www.kermis-ottersum.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant