Afbeelding

Kelly is model voor een dag

Opmerkelijk 478 keer gelezen
OEFFELT - Wie afgelopen zondagavond het programma ‘Model in 1 dag’ gekeken heeft op de zender NET 5, heeft haar misschien wel herkend. Want niemand minder dan Kelly Geurts uit Oeffelt was één van de twee kandidaten die van de straat geplukt werden.

Bij het programma gaan twee modellenscouts op zoek naar het mooiste meisje van de straat. Zij moet binnen een paar uur omgetoverd kunnen worden tot model. Scouts Otto en Lutske gaan met elkaar de strijd aan. Maar niet alleen zij kunnen winnen. De meiden die uitgekozen worden maken kans om onder contract te komen bij Model with Moves en zo het nieuwe gezicht van Otto te worden. Dit keer vond de wedstrijd plaats in Rotterdam. ”Ik was met het gezin en mijn tante lekker een dagje weg. Ik stond te sms’en toen er opeens een filmploeg voor mijn neus sprong. Leuk, maar wel even schrikken!”
“Elke aflevering heeft een ander thema. Deze aflevering was dat: Working girl. De shoot werd gedaan op de Rotterdamse haven. Het was allemaal heel stoer. Iets wat ik normaal niet ben, maar daarom des te leuker om mee te maken.”

[image=114985]

De 17-jarige schone, die al vaker modellenwerk deed, loopt al van jongs af aan mee met modeshows. “Ik werd door het team echt behandeld als een prinses. Ook mijn vader en zusje die de hele dag mee waren, werden in de watten gelegd. Echt een super ervaring.” Helaas heeft Kelly de wedstrijd van afgelopen zondag niet gewonnen, maar er is nog hoop via een wildcard.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant