Afbeelding

80's & 90's party in vernieuwd Old Inn

Zakelijk 79 keer gelezen
OTTERSUM - Het is tijd voor vernieuwing in de regio, iets wat er nog niet is en waar mensen ver voor moeten rijden om het te vinden. Dat is nu verleden tijd, want je vindt het vanaf zaterdag 26 september bij het Ottersumse Biercafé-restaurant Old Inn.

[image=113803]

Old Inn is de afgelopen weken druk bezig geweest met het realiseren van een moderne loungekelder. Het resultaat is een ruimte met een superstrakke en moderne uitstraling; dat wat er in deze regio nog niet is. In de lounchekelder voelt iedere gast zich thuis en kan zich ontspannen met een heerlijk drankje en goede muziek. De ruimte is voorzien van een modern interieur, nieuwe bar en dj-hoek, een manier van uitgaan die nieuw is voor deze regio. Ook aan de roker is gedacht, er is een aparte rokersruimte waar de gasten heerlijk kunnen relaxen op een loungebank of in een van de fauteuils. Ook de keuken is in een nieuw jasje gestoken, zodat Old Inn de gewenste kwaliteit kan blijven brengen die de gasten verwachten.
De loungekelder gaat tijdens de 80’s en 90’s party op zaterdag 26 september voor het eerst open. Wie behoefte heeft aan iets anders kan dan kennismaken met de vernieuwde ruimte. De kelder is iedere eerste en derde vrijdag geopend. Ook is het mogelijk om de loungekelder te reserveren voor feest of partij.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant