Korfrakkers stuit op SPES

Sport 33 keer gelezen
MILSBEEK - Korfrakkers kwamen tegen het Milsbeekse SPES niet verder dan 8-8. Be Quick vloog ruim over Rosolo en JES pakte de eerste zege ten koste van het Schijndelse Avanti.

[image=113048]

SPES nam in het duel met Korfrakkers drie maal een voorsprong, maar evenzoveel keren kwamen de Erpsen weer langszij. Na rust liep Korfrakkers uit naar 4-7, maar dat bleek uiteindelijk toch niet genoeg. SPES kwam terug en kwam verdiend gelijk. Moreel een kleine winst voor SPES waar Lia van Haaren met vier treffers bijzonder scherp was. Korfrakkers kan erover nadenken waarom de drie doelpunten voorsprong alsnog werden weggegeven.

Verzilveren
JES versloeg Avanti met 11-9 en Be Quick was te sterk voor Rosolo, 13-6. Be Quick begon fel maar kon pas na een kwartier spelen de kansen benutten. Ook Rosolo had het moeilijk met het verzilveren van de kansen. Zo bleef het scoren lange tijd uit. Pas na rust lukte dat bij Be Quick. Rosolo was niets meer in vergelijking tot de eerste helft. Regelmatig scorend bouwde Be Quick aan de uiteindelijke 13-6 overwinning. Swift versloeg DSV met 9-5.