4e klasse G: Zeperd voor Juliana Mill

Sport 42 keer gelezen
MILL - Juliana Mill staat na de eclatante zege van vorige week weer met beide benen op de grond. In Swolgen werd een gevoelige nederlaag geleden tegen de ontstellend zwakke plaatselijke Boys.

Het eerste half uur was Swolgense Boys niet bij machte om de middenlijn te passeren. Het was pompen of verzuipen voor de thuisclub. Juliana daarentegen verprutste kans op kans en verzuimde om ruim afstand te nemen. Toch kwamen de Millenaren op voorsprong door een doelpunt van Jamel El Boazzati. In dezelfde minuut had Swolgense Boys een antwoord klaar en trok via Sander Thijssen de stand weer gelijk: 1-1. Op slag van rust nam Juliana andermaal de leiding, nu door Dennis Barten. Na de thee kregen de gastheren vat op het Millse spel. Op driekwart van de speeltijd kwamen de Limbugsers langszij door weer Sander Thijssen. De Millse wissels ten spijt moest Juliana ook het ene punt prijsgeven toen bij het scheiden van de markt Swolgenaar Bas Heijnen de Boys op 3-2 schoot.

HAPS - Drie keer kwamen de groen-witten op een achterstand, even zoveel keer kwam de ploeg terug. Zo eindigde het duel tussen Hapse Boys en Odiliapeel/Braks Groep in een 3-3 gelijkspel. De thuisclub begon zoals van te voren gewaarschuwd sterk aan het duel. Pas zeven minuten voor rust tekende Mark den Otter voor de gelijkmaker. Na rust toonde Odiliapeel wederom veerkracht en sleepte het een punt in de wacht in Haps. Odiliapeel staat met vier punten uit twee duels op een gedeelde eerste plaats.