Afbeelding

Chang Hun hervat trainingen

Sport 79 keer gelezen
BOXMEER - De Boxmeerse taekwondovereniging Chang-Hun hervat de trainingen weer na een zomerstop, op dinsdag 15 september.

[image=111520]

Onder leiding van Master Hans Beurskens (VIIe-dan), Martin Verberk (IVe dan) en regerend Europees kampioene Mariska Janssen (IIe dan) starten de trainingen voor de jeugd, junioren, senioren en senioren+. De trainingen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond vanaf 18.30 uur in de sporthal van het Elzendaal college aan de Bilderbeekstraat in Boxmeer.
Geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom en kunnen ter kennismaking de eerste 3 lessen gratis volgen. Voor meer informatie neem contact op met secretaris Mart Janssen, tel: 0485-371725 of kijk op www.chang-hun.nl.

Trainingen
Afgelopen weekend gaf bondscoach Steve Zondag (7e dan) een landelijke wedstrijdtraining in sporthal De Kloosterhof in Weurt. Op zondag 27 september verzorgen meerdere trainers tussen 10.00 en 13.00 uur een regiotraining in sporthal Pica Mare in Gennep. De training is open voor alle leeftijden en niveaus. Ook organiseert de vereniging het Chang Hun toernooi. Dat vindt plaats op zondag 25 oktober. Het is op dit moment nog niet duidelijk waar dat toernooi gehouden wordt. De exacte plaats volgt binnenkort.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant