Afbeelding

CAM begroet honderdste vriend

Kunst en cultuur 91 keer gelezen
MOLENHOEK - Stichting Culturele Activiteiten Molenhoek (CAM) bereikte op de Molenhoekdag (zondag 6 september) een belangrijke mijlpaal. Door de aanmelding van mevrouw Marij Liesting uit Middelaar werd op die dag kon de 100e ‘Vriend van CAM’ ingeschreven. Zij ontving van voorzitter Maerten Verstegen, naast een fraai boeket bloemen, een certificaat en een gratis vriendenpas voor het seizoen 2009-2010.

[image=111418]

CAM staat aan de vooravond van haar derde seizoen in haar bestaan. Het feit dat sinds de oprichting de Vriendenkring inmiddels uit 100 leden bestaat, mag gezien worden als een teken van de steun die het initiatief in Molenhoek en omringende plaatsen krijgt. Tijdens de Molenhoekdag liep de teller op tot 110 vrienden.
Vrienden van CAM betalen 25 euro per jaar. In ruil daarvoor krijgen zij 50 procent korting op de entreeprijzen voor de activiteiten, die Stichting Culturele Activiteiten in het seizoen organiseert. Daarnaast ontvangen CAM-vrienden de digitale nieuwsbrief. Voor informatie over CAM zie www.stichtingcam.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant