Afbeelding

Viering jubileum 44-jarige CV De Meulenwiekers

Carnaval 173 keer gelezen
MOLENHOEK | Op zondag 11 oktober 2015 is het alweer 44 jaar geleden dat Carnavalsvereniging De Meulenwiekers werd opgericht in Molenhoek. Ook dweilorkest de Meulenbloazers bestaat dit seizoen 40 jaar. Ontstaan vanuit een initiatief van de Stichting Leefbelangen Molenhoek, zijn de Meulenwiekers vanaf 1971 bezig met het organiseren van carnavalsactiviteiten in het 'Kuulegat', zoals Molenhoek in de carnavalstijd heet.

[image=315379]

Dit betreft niet alleen de feesten tijdens de carnavalsdagen, maar ook zittingsavonden, jeugdcarnaval, ouderenzittingen, (jeugd)prinsenverkiezingen et cetera. Deze activiteiten worden steevast muzikaal opgeluisterd door dweilorkest De Meulenbloazers die hun thuisbasis ook in gemeenschapshuis De Wieken in Molenhoek hebben. Daarnaast zijn de dweilende Meulenbloazers ook nog muzikaal actief op allerlei andere evenementen die wat muzikale ondersteuning kunnen gebruiken om de sfeer te verhogen.

Samen
Gezamenlijk zijn beide verenigingen graag geziene gasten bij naburige carnavalsverenigingen die bezocht worden. Beide verenigingen zijn dus nauw met elkaar verbonden en het was dus ook een logisch besluit om de jubilea gezamenlijk te vieren. Een gecombineerde jubileumcommissie heeft daarom in het weekend van vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober een aantal festiviteiten georganiseerd in Gemeenschapshuis De Wieken in Molenhoek. Op de websites van beide verenigingen is meer informatie over deze festiviteiten te vinden: http://www.meulenwiekers.nl en http://www.meulenbloazers.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant