Afbeelding

Leerlingen Elzendaal trots op diploma Engels

Onderwijs 160 keer gelezen
BOXMEER | Nog op de middelbare school zitten en nu al een internationaal erkend diploma Engels op zak hebben. Meer dan 250 leerlingen van het Elzendaalcollege Boxmeer kregen het felbegeerde diploma overhandigd tijdens een feestelijke uitreiking.

[image=315441]

Leerlingen van nu groeien op een internationaal georiënteerde omgeving. Het beheersen van Engels wordt steeds belangrijker. Studeren in het buitenland of zoeken naar een baan over de grens is voor hen realiteit. Om leerlingen te trainen in Engels volgen ze op school, naast de gewone Engelse lessen, de programma’s Anglia (onderbouw) en Cambridge (bovenbouw). Dit als voorbereiding op de officiële Anglia- en Cambridge-examens. Deze worden aan het einde van elk schooljaar op verschillende niveaus afgenomen.
Sinds begin oktober zijn 65 trotse leerlingen in het bezit van een Anglia-diploma, 187 leerlingen kregen een Cambridge-diploma. Beide diploma’s zijn internationaal erkend.

Meeloopdag
Basischoolleerlingen van groep 8 die graag een kijkje komen nemen op het Elzendaalcollege in Boxmeer zijn welkom op de meeloopdag. Tijdens de meeloopdag kunnen zij onder andere een proefles Engels volgen. Kijk voor meer informatie op de website http://www.elzendaalcollege.nl (locatie Boxmeer).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant