Afbeelding

Twee concerten jubilerend Stadskoor Grave

Muziek 109 keer gelezen
GRAVE | Stadskoor Grave viert komend weekend het 60-jarig (diamanten) jubileum. Vanaf januari is het koor al bezig om een mooi concert in te studeren. De concerten, die op zaterdag 17 en zondag 18 oktober worden gehouden in de Zorgresidentie in Velp, hebben als thema 'Door de jaren heen'.

[image=315595]

Er zijn verschillende liederen uit de afgelopen zestig jaar gehaald en daarmee is het koor flink aan het repeteren gegaan. "U zult versteld staan van de verscheidenheid aan liederen", laat het Stadskoor weten.
Beide concerten worden gegeven in de prachtige ambiance van de Zorgresidentie Grave, Tolschestraat 2 in Velp. De première is op zaterdagavond 17 oktober om 19.30 uur. Dit concert is voor een ieder toegankelijk. Op zondagmiddag 18 oktober zal het concert gehouden worden om 14.30 uur. Dit concert is niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of van een rolstoel gebruik maken in verband met een trap. De zaal gaat een half uur voor aanvang van beide concerten open. Tevens zal een kleine tentoonstelling over 60 jaar Stadskoor Grave te bezichtigen zijn in de hal. Na afloop van de twee concerten zal er een receptie zijn waarbij alle bezoekers van harte worden uitgenodigd.
Kaarten zijn te bestellen via of te koop bij boekhandel Hurkmans, Rogstraat 23 in Grave. De kaarten zijn in de voorverkoop 8,50 euro, inclusief koffie/thee. Aan de kassa zijn de kaarten 10,00 euro, inclusief koffie/thee.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant