Afbeelding

Auto's, dixi en container branden uit in Cuijk

112 21 keer gelezen
CUIJK | Alweer voor de zeventiende en achttiende keer in ruim anderhalf jaar tijd is Cuijk vannacht opgeschrikt door een tweetal autobranden. Ook een dixi en een container gingen in vlammen op. De politie bevestigt dat het om brandstichting gaat.

[image=316177]

Aan het Deken van den Ackerhof bleken in de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 4.15 uur, een dixi en een container bij een bouwterrein te zijn aangestoken. Beiden brandden uit. Tevens was getracht een auto nabij het terrein aan te steken, maar omdat de brandweer snel ter plaatse was, kon de schade worden beperkt tot wat lichte brandvlekken. Het voertuig is ter controle weggesleept.
Een dik half uur later kwam er een tweede melding van een autobrand aan het Fazantenveld binnen. Daar ging een 45 kilometer-wagentje volledig in de vlammen verloren. Ook de garage van de bewoners liep flinke schade op. Een tweede voertuig in die garage liep eveneens flinke brandschade op.

[image=316178]

Pyromaan
In Cuijk neemt ondertussen de angst voor een actieve pyromaan met de week toe. Sinds februari 2014 zijn er in Cuijk en Sint Agatha in totaal al achttien autobranden geweest. Telkens ging het om aangestoken branden. Vrijwel alle branden ontstonden laat op de avond of 's nachts.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant