Afbeelding

Alweer 23ste editie Beukfeest in Gryphus

Muziek 54 keer gelezen
VIERLINGSBEEK | Op zaterdag 28 november zal Gryphus in Vierlingsbeek weer op zijn grondvesten schudden. Oorzaak: de 23e editie van het Beukfeest met als line-up Facelifter, Divine Sins en Extremities. Het 'Heerlijk Avondje' moet nog komen, maar voor de metalliefhebber is het al feest!

Extremities, een groove metalband uit de omgeving van Eindhoven. Dit vijftal is afkomstig van de Metal Factory waar ze begeleid worden door ervaren muzikanten. Extremities brengt een mengeling van progressieve metal, een goede sfeer en een goed potje gevoel. Divine Sins speelt moderne extreme metal. De band combineert verschillende stijlen binnen de death metal. Voor de fans van het harde werk een must om live uit te checken! Facelifter is een bruut metalcollectief uit Eindhoven, bestaande uit studenten van de Metal Factory. Wie na de vorige twee bands nog steeds niet wakker is, wordt 't wel met Facelifter.
Het Beukfeest vindt plaats op zaterdag 28 november In Gryphus te Vierlingsbeek. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur, de eerste band start om 21.00 uur. De entree bedraagt 7,00 euro. Bezoekers jonger dan 20 jaar betalen 5,00 euro. Kaarten zijn te reserveren via http://www.gryphus.nl.

[image=317095]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant