Afbeelding

Website over nieuwbouw Merletcollege online

Onderwijs 115 keer gelezen
CUIJK | Onlangs heeft het Merletcollege de website over de nieuwbouw van hun school aan de Maasdijk in Cuijk gelanceerd. Op de informatieavonden voor ouders van kinderen van groep 8 werd bekend gemaakt dat de site online was. Geïnteresseerde ouders konden beide avonden een presentatie van de directeur over de nieuwe school aan de Katwijkseweg bijwonen.

De school is trots op de website http://www.nieuwemerletcollege.nl, niet alleen vanwege de inhoud, er staat namelijk veel informatie in woord en beeld over het bijzondere gebouw op, maar ook vanwege de manier waarop de site tot stand is gekomen. Leerlingen en medewerkers hebben onder begeleiding van het bureau Beelddenkers de site vormgegeven. Het is ook de bedoeling dat op deze manier de website up to date blijft.

Stap tot stap
Momenteel betreft de informatie op de site het ontwerp van het gebouw van binnen en van buiten, maar in een later stadium zal de bouw, die start in het voorjaar van 2016, van stap tot stap te volgen zijn. De site is interactief en daagt de bezoekers uit deel te nemen aan spelletjes, prijsvragen en zogenaamde dilemma's.

[image=317098]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant