Afbeelding

Prins Bart d’n Urste nieuwe heerser Zandhazen

Carnaval 109 keer gelezen
BOERDONK | In een bomvolle Den Hazenpot is zaterdagavond de zevende prins van De Zandhazen uit het Zandhazenrijk onthuld. Prins Bart d’n Urste zwaait als nieuwe heerser van De Zandhazen de scepter over het Zandhazenrijk.

[image=317110]

Voorafgaande aan de onthulling was de avond volop gevuld met dans, muziek en amusement van eigen bodem. Nadat Boerdonk afscheid had genomen van Prins Jos d’n Urste, kwam middels een filmpje over de Buffelrun uiteindelijk de nieuwe prins van De Zandhazen tevoorschijn: Prins Bart d’n Urste.
In het dagelijkse leven heet Prins Bart Bart van Eerdt. De nieuwe prins is 26 jaar en eigenaar van Bart van Eerdt Groenprojecten. Bart is geboren in Boerdonk en dus een echte Zandhaas.
Binnen Boerdonk is hij een actieve vrijwilliger, onder andere bij S.O.B.C. en Trekkertrek. Daarnaast is hij een groot voetbalfanaat. Als speler van Boerdonk 1 verdedigt hij al jaren de clubkleuren van R.K.S.V. Boerdonk.

Receptie
De prins is een fanatiek carnavalsvierder en als bestuurslid van S.O.B.C. organiseert hij in Boerdonk mede de carnaval. ‘Gin getuinier, mar volop carnavalsplezier!’ is het motto van Bart tijdens de komende carnaval. Zondag 22 november is er in Den Hazenpot vanaf 11.11 uur een receptie voor de nieuwe Prins.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant