Afbeelding

Gratis naar 'Herman in een bakje Geitenkwark 2'

Kunst en cultuur 38 keer gelezen
MILL | Traditioneel geeft Theater Myllesweerd via een prijsvraag gratis kaartjes weg voor een van de theatervoorstellingen. Deze keer is dat voor de humoristische, avontuurlijke en muzikale voorstelling 'Herman in een bakje Geitenkwark 2'. Deze is zaterdagavond 12 december vanaf 20.15 uur te zien in Myllesweerd. Onder alle inzendingen van een lekker recept met kwark verloot de theatercommissie twee gratis toegangsbewijzen.

Kans maken? Mail uw lekkerste recept met kwark voor maandag 7 december naar of per post naar Myllesweerd, Kerkstraat 3, 5451 BM te Mill.
De voorstelling dan... 'Heel af en toe ontdek je iets wat er daarvoor nog niet was. Iets waarvan iedereen die het ziet, voelt dat het nieuw is. De eerste voorstelling van Herman was hier een lichtend voorbeeld van en nu zijn ze terug met meer van hetzelfde! Als u geen idee heeft waar dit over gaat, des te beter. Wees de Christoffel Columbus van theaterland en ontdek het tweede programma van "Herman in een bakje Geitenkwark" als eerste. Kom naar theater Myllesweerd en beleef een avond die de verwachtingen van zelfs de meest doorgewinterde ontdekkingsreiziger zal overtreffen.' Humor? Check. Muziek? Check. Avontuur? Dubbelcheck. Bizons? Dat zou zomaar eens kunnen...

[image=317549]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant