Afbeelding

'Music for Charity' in Boxmeer

Muziek 68 keer gelezen
BOXMEER | Dit jaar zal voor het eerst het evenement 'Music for Charity' in Boxmeer plaatsvinden. Het is een non-profit muziekevenement voor jong en oud waarbij muziek én het goede doel centraal staan.

Het goede doel is in dit geval om projecten in Cambodja te kunnen financieren, organisator Rik Blom van ROC de Maasvallei in Boxmeer zal daar volgend jaar met een aantal medestudenten vrijwilligerswerk gaan doen. Zijn ambitie is om bij de volgende edities geld in te zamelen voor andere goede doelen, waarbij aan het publiek de keuze wordt gegeven.
Alle muzikanten die zullen deelnemen komen uit de regio, en een merendeel maakt zijn eigen muziek. Er zullen singer-songwriters en bandjes aanwezig zijn waarbij vrijwel alle genres aan bod komen. "Zodat het een onvergetelijke ervaring wordt", verzekert Rik. Er zijn live optredens van onder andere Dirk Vissers, Jasmijn van den Hoogen, Stefan Kollee, Koen Bloom, Kelvin Klaassen, Junxion en New Generation.

Informatie
Het evenement zal plaatsvinden op zondag 13 december 2015 bij Riche Boxmeer. Deuren zijn open van 14.00 tot 20:00 uur. Kaarten à 7,50 euro (voorverkoop) zijn verkrijgbaar bij Café Riche, Brasserie De Bock, Vissers Schoenen, Eetwinkel Boxmeer. Tickets aan de deur kosten 9,50 euro. Meer informatie op http://www.musicforcharity.nl.

[image=317518]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant