Mill krijgt een ijsbaan tijdens Winterbeleving op 11 december.
Mill krijgt een ijsbaan tijdens Winterbeleving op 11 december.

Winterbeleving Mill met kerst-, hobbymarkt, ijsbaan en optocht

Kunst en cultuur 28 keer gelezen

MILL | In het centrum van Mill wordt op vrijdag 11 december 'Winterbeleving' gehouden. De organisatie hiervan is in handen van het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill. De Winterbeleving bestaat uit een sfeervolle markt in de Kerkstraat en Hoogstraat, een markt voor hobbyisten in Cultureel Centrum Myllesweerd, een lampionnenoptocht, muziek én een kunstijsbaan.

Maar ook is er deze dag een kunstschaatsbaan (100m2) te vinden. Deze kbaan is mede mogelijk gemaakt door Stichting Activiteiten Mill. Vanaf 18.30 uur zal DJ Sil zorgen voor extra veel muzikaal schaatsplezier. Op datzelfde tijdstip start vanaf de kerk in Mill een lampionnenoptocht voor kinderen en hun ouders/begeleiders. Aanmelden is niet nodig, maar deelnemers moeten wel zelf zorgen voor een lampion. Munne Moat en Ik, Jos Driessen en Peter Roijendijk zorgen voor de muzikale begeleiding.
In de Kerkstraat en een gedeelte van de Hoogstraat komen speciale houtensfeerkramen te staan. Hier zijn de meest uiteenlopende zaken te vinden. Ook is er een kerstmarkt speciaal voor hobbyisten in Myllesweerd.
'Winterbeleving' is op vrijdag 11 december van 17.00 tot 23.00 uur (ijsbaan open vanaf 14.00 uur) in het centrum van Mill.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant