Open huis en kerstmarkt in Velp

Algemeen 126 keer gelezen

VELP | Het Activiteitencentrum en Kinderboerderij Buiten'Gewoon' in Velp zetten op vrijdag 18 december van 14.00 tot 20.00 uur uur de deuren wagenwijd open om iedereen de kans te geven om te kijken en te beleven wat er zoal in dit centrum gebeurt. En die open dag zal plaatsvinden in een gezellige kerstsfeer, compleet met een sfeervolle kerstmarkt. Cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Dichterbij staan te popelen om die dag hun enthousiaste verhalen te vertellen.

Dagelijks komen er veel mensen langs het Activiteitencentrum, dat gevestigd is aan de Beukenlaan 9 in Velp. Veel mensen hebben echter geen idee van wat er in dat Activiteitencentrum zoal gebeurt. Dat willen de cliënten, vrijwilligers en medewerkers graag vertellen en laten zien.
Met een elektrocar kunnen bezoekers comfortabel op en neer pendelen tussen het Activiteitencentrum en de kinderboerderij, waar een kerstmarkt wordt gehouden. In de kraampjes van deze markt zullen allerlei fraaie handgemaakte werken verkocht worden. Ook zijn er kraampjes beschikbaar voor andere mensen / ondernemers uit de omgeving die graag dingen willen verkopen voor het goede doel (Serious Request). Ook een kraampje? Mail dan met M.Bennet-Laquette@dichterbij.nl (Milou) en/of N.vanVeelen-Gerrits@dichterbij.nl (Nicole).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant