Zanggroep Joyful geeft samen met Z.E.V. Light een kerstconcert in Sambeek.
Zanggroep Joyful geeft samen met Z.E.V. Light een kerstconcert in Sambeek.

Kerstconcert Joyful en Z.E.V. Light in Sambeek

Kunst en cultuur 85 keer gelezen

SAMBEEK | Joyful is een enthousiaste zanggroep met ongeveer 45 zingende leden uit Sambeek en naburige dorpen. Onder de bezielende leiding van Theo in 't Panhuis wordt vierstemmig gezongen met ondersteuning van een eigen combo. Op zondag 20 december geeft Joyful een kerstconcert in De Elsenhof in Sambeek.

"Joyful betekent vreugdevol en dat is ook wat wij als zanggroep willen uitstralen: plezier in zingen en muziek maken. Op 20 december verzorgen wij in Sambeek een kerstconcert met een gastoptreden van Z.E.V. Light uit Vierlingsbeek, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Z.E.V. Light is de jongerenafdeling binnen Zangroep Evergreen Vierlingsbeek in de leeftijd vanaf 12 jaar, speciaal bedoeld voor toekomstige leden en staat onder leiding van dirigente Nancy Meijer", aldus de organisatoren van het kerstconcert.

Goede doel
Het kerstconcert in De Elsenhof is zondag 20 december en begint om 14.30 uur en de entree is gratis. Het publiek wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor een goed doel: manege/equipecentrum Sprong Vooruit. Zij hebben een huifkar aangeschaft voor deelname aan activiteiten voor mensen met een beperking (onder andere rolstoelgebruikers). Aan deze huifkar zijn verschillende aanpassingen nodig zodat deze mensen veilig mee kunnen. Daarvoor kunnen zij een geldelijke bijdrage heel goed gebruiken. De gehele opbrengst zal hieraan ten goede komen.
Joyful en Z.E.V. Light zullen in Sambeek om beurten optreden. Er zal door beide zanggroepen een keur aan kerstliedjes, afgewisseld met een sfeervol ander repertoire, ten gehore worden gebracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant